Atatürk Resmi
İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi
Avrupa Günü Etkinliği-UMUDUMUZ HEP GENÇ

Değerli Akdeniz Üniversitesi Öğrencileri,

26 Mayıs 2022 Perşembe günü 14:00 - 19:30 saatleri arasında Akdeniz Üniversitesi Avrupa Birliği Araştırma ve Uygulama Merkezi (AKVAM) tarafından organize edilen Avrupa Günü Etkinlikleri  (Europe Day Event) gerçekleştirilecektir; Etkinlik kapsamında panel, öğrenci külüp etkinlikleri, oryantiring etkinliği ve konserden oluşan bir dizi etkinlik yer almaktadır. Akdeniz üniversitesinin tüm öğrencileri başta olmak üzere üniversitemizin akademik ve idari personeli etkinliğe davetlidir.

Oryantiring etkinliğine katılmak isteyenlerin dolduracakları katılım formu ektedir. Katılım formunu   infoakvam@akdeniz.edu.tr adresine göndermenizi bekliyoruz.

Etkinlik kapsamında 15:15-19:30 saatleri aralığında Oryantiring yarışması yapılacaktır.

Oryantiring yarışması hakkında bilgiler şu şekildir:

1. Yaş kategorisi yoktur. Herkes faaliyete dahil olabilir.
  2. Yarışma sonucunda ilk üçe giren kişilere ödül verilecektir.
  3. Faaliyet öncesi 15.15’de arası Hukuk Fakültesi ve Turizm Fakültesi arasında yer alan etkinlik alanında tanıtım ve bilgilendirme yapılacaktır.

Ek’te yer alan katılım formunu doldurarak 24 Mayıs 2022 saat 17.00'a kadar  infoakvam@akdeniz.edu.tr mail adresine gönderiniz.

26 Mayıs 2022 tarihinde saat 15.15'de görüşmek üzere

Saygılarımızla.

Ayrıntılı bilgi için: http://akvam.akdeniz.edu.tr/

Avrupa Birliği Araştırma ve Uygulama Merkezi (AKVAM)